23 Temmuz 2008 Çarşamba

Fernando Meira Galatasaray 'da


Almanya'nın Stuttgart takımında forma giyen Portekizli savunma oyuncusu Fernando Meira, dün akşam saatlerinde sarı kırmızılı takımın Almanya kampına katıldı ve kendisini 4 yıllığına sarı-kırmızılı takıma bağlayan sözleşmeyi imzaladı Meira transferi GS TV'den de geçen alt yazı ile duyuruldu. Atılan imzanın ardından deneyimli oyuncu, teknik direktör Skibbe ve yeni takım arkadaşlarıyla tanıştı.Meira için G.Saray'ın, Stuttgart'a 2.5 milyon Avro bonservis bedeli ödeyeceği açıklandı. Meira'nın iki gün sonra Galatasaray kampına katılacağı ve yeni takımında 5 numaralı formayı giyeceği bildirildi.

22 Temmuz 2008 Salı

O an


Pek çok futbolseverin dikkatini çekmiştir. Sürekli gülümseyen bir yüz ifadesi vardır. Brezilyalı futbol yıldızı Ronaldinho'nun seyrek 'o' anlarından biri. Doğum yeri olan Brezilya'nın Porto Alegre kenti'nin varoşlarında yoksul, imkanı olmayan çocuklar için kurduğu futbol okulunun açılış töreninde konuşma yaparken bir an duruyor. 'o' anda zor çocukluk günlerinin Ronaldinho'su, gülümseyen varlıklı Ronaldinho ile yer değiştiriyor

DINHO: SARA' R80

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden AC Milan'ın, İspanyol FC Barcelona'dan transfer ettiği Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldinho yeni sezonda 80 numaralı formayı giyecek.

Ronaldinho'nun yeni sezonda 10 numaralı formayı giymek istediği ancak takımda daha önce bu formayı giyen Hollandalı orta saha oyuncusu Clarence Seedorf'un formasını vermek istememesi nedeniyle Brezilyalı oyuncunun kendisine yeni bir forma numarası seçtiği bildirildi.


Aceto espirili dile getirmiş konuyu Ronaldinho Osmaniyelimi :) Sanırım doğum yılı olan 21 mart 1980'e vurgu yapmış eleman abi :)

Obiettivo


Laura Barriales e Simone Inzaghi al mare

Miss Italia nel '94 e semifinalista a "Veline" Letizia Filippi

Ronaldo sempre più playboyora ha una fiamma italiana
İtalyaya artık daha fazla yakıp kavurur olmuş bizim lavuk :)Bu adam ne yapsa gündem,aşk hayatıda futbolu gibi hızlı ve gösterişli biz her ne kadar iplemiyoruz desekte ...

Encabezamiento 3

Madride gitmesi daha kötü olacakmış kariyeri için Fergunson abinin nasihati...
Robinhoda şimdiden kendini yenilemiş

Etoo İstanbuldamış,yok oğlum İngilterede görülmüş,abi ben sağlam bir yerden duydum İtalya'ya uçmuş vs vs vs vs fotomontaj olmasa gerek Barcelona kampında paşa gibi idmanda koşuyor....Haa çok fazlada İskoçyada ter akıtmaz gibi duruyor bu yüz ifadesiyle...
Chelsea 100 verdi Berlusconi sert çıktı ,150 verdi atar yaptı derken Adriano Galliani son bombayı atmış Real MADRİD Kaka'yı sordu. 300 milyon euroda verseler satmıyoruz :) bu ne bohem bu ne inat kardeşim :)

20 Temmuz 2008 Pazar

Pavel Nedved'in varisi


Alessandro Del Piero ve Pavel Nedved gibi yaşlı hücum silahlarının yanına genç yıldızları monte etmek isteyen Juventus'un, Arsenal'ın Hollandalı yıldızı Robin van Persie için devrede olduğu ifade ediliyor.

İngiliz basını, Torino ekibinin 24 yaşındaki oyuncu için 15 milyon sterlini gözden çıkardığını yazdı.

Hleb ve Adebayor gibi isimleri transfer edemeyen İtalyan ekibi, van Persie transferiyle hücum hattını güçlendirmeyi amaçlarken, sakat Eduardo da Silva'nın ardından Van Persie'nin de kaybedilmesi sonrası Arsene Wenger'in Nicklas Bendtner, Theo Walcott ve Carlos Vela gibi gençlerle yola devam etmek zorunda kalacak olması bu transferin gerçekleşmesini zorlaştıran etkenler olarak gösteriliyor.

Futbolcular da hoca da kovuldu!

Yok böyle bir olay!.. 2010 Dünya Kupası Elemeleri'nde Katar'a 1-0 yenilen son Asya Şampiyonu Irak Milli Takımı'nda, futbol federasyonu teknik direktör ve futbolcuların takımdan kovulduğunu açıkladı. Son Asya Şampiyonu Irak Milli Takımı'nda büyük bir şok yaşanıyor. Irak Futbol Federasyonu, yaptığı bir açıklamayla Katar'a 1-0 yenilen Irak Milli Takımı'nda teknik direktör Adnan Hamad ve milli takım futbolcularının kovulduğunu bildirdi.

Commedia

Kendisinin son Hindistan çıkışı genel olarak bir kahkaha tufanına sebep oldu. Medyada hep İpekçi’yle dalga geçen haber ve yorumlar yer aldı. bunlar arasında biri vardı ki, görünce gülmekten gözlerimiz yaşardı. Bunu da siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik.

Hindistan’a mı? Niye ki?

AKP’nin kapatılmasına dayanamam ve giderim diyor.

Ne yapsak acaba?

Neyi ne yapsak?

Cemil beyi ülkemizde muhafaza edecek nasıl bir yol bulsak acaba?

ABD stratejik hata olur diyor, AB müzakereler kesilir diyor, en sonunda Cemil bey giderim diyor… kalması için ne kalıyor?

Üstteki kupür Sözcü gazetesinden. Sözcü’deki arkadaşlar İpekçi’nin açıklamalarına çok içerlemişler anlaşılan.

Bu başarılı çalışmadan dolayı kendilerini tebrik ediyoruz.

Encabezamiento 2



Corrieredellosport Ferguson: Ronaldo resta con noi
Marca:Mi futuro sólo lo sabe Dios Benim geleceğimi sadece Tanrı bilir.
(Raul ile ilgili başlıkta sanırım Raul kötü biri değil gibi bişey gibi:S)
Etoo hiçbir teklif yokmuş sanırım,Guiza haberinide tam okuyamadığım için tercüme etme mücadelesine giremedim...
As:Ferguson a Cristiano:"Te dejará ir en 2009" "Seni 2009da serbest bırakıcaz demiş kölemizi .
Sport.es:Etoo başlığı atarak takım arıyorum demiş
Gazetta.it:Pato Dinho ile herşeyi hallederiz hesabı birşeyler demiş.
Blog Widget by LinkWithin