22 Ekim 2008 Çarşamba

Servet Çetin Milana ?


İtalyan devi Milan, Aslan´ın milli stoperi için kesenin ağzını açtı. Savunmaya takviye arayan Kırmızı-Siyahlılar, Servet için 10 milyon Euro´luk teklifle Galatasaray´ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

3 kez İstanbul’a geldiler
Maldini'nin Haziran ayında futbolu bırakacak olması ve savunmasındaki diğer isimler Nesta ile Kaladze’nin ilerlemiş yaşlarıyla birlikte sık sık sakatlanmaları, Milan’ı stoper arayışına itti. Serie A’da kötü günler geçiren İtalyan devinin, bu doğrultuda Galatasaray’ın milli futbolcusu Servet Çetin’i gözüne kestirdiği iddia edildi. Milan’ın Servet’i izlemek için İstanbul’a tam 3 kez izleme komitesi gönderdiği ve teknik direktör Ancelotti’ye olumlu yönde rapor verildiği öğrenildi.

Tek sıkıntı AB pasaportu
Almanya’dan yayın yapan internet sitesi 4-4-2.com’un haberine göre; Servet için hazırlanan raporda, ‘Hava toplarına hakim, 27 yaşında ve 2010’a kadar kontratı var. Tek olumsuz taraf, Avrupa Birliği vatandaşı olmaması’ ifadelerine yer verildi. Haberde, Milan’ın yıldız stoper için 10 milyon Euro civarında bir teklifle Galatasaray’ın kapısını çalmaya hazırlandığı da belirtildi. İtalyan kulüpleri bir transfer döneminde AB pasaportu olmayan sadece tek futbolcu alabiliyor.

Haberin Orjinali için...

Olympiakos & GATE7 & Takis Tsoukalas


Galatasaray'ın UEFA Kupası'ndaki rakiplerinden Olympiakos'ta Şampiyonlar Ligi'nden elenerek yoluna devam eden ekipler arasında yer alıyor. Yunanistan temsilcisi Olympiakos CFP, 1925 yılında Pire şehrinde kuruldu. Kırmızı beyaz renklere sahip olan Olympiakos CFP, maçlarını 33.500 kişi kapasiteli Georgios Karaiskakis Stadyumu'nda oynuyor.
Galatasaray'ın, UEFA Kupası'nda sezonu açacağı ilk mücadelede karşılaşacağı Yunanistan Ligi'nin geçtiğimiz sezonki şampiyonu Olympiakos'un Avrupa ve lig performansı şu şekilde..


Olympiakos, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Kıbrıs Rum Kesimi'nden Anorthosis Famagusta'ya deplasmanda 3-0 yenildi, evinde ise rakibini 1-0 mağlup etmesine rağmen Devler Ligi'nin kapısından dönerek UEFA Kupası'na katıldı.

UEFA Kupası 1. turunda Danimarka'nın FC Nordsjælland takımıyla eşleşen kırmızı beyazlılar, deplasmanda 2-0, evinde ise 5-0 galip gelerek gruplara katılma hakkını elde etti.

Olympiakos, Avrupa kupalarında bugüne kadar iki kez çeyrek final oynama başarısı gösterdi. Yunan ekibi, 1998-99 Sezonu'nda Şampiyonlar Ligi'nde, 1992-93 Sezonu'nda da Kupa Galipleri Kupası'nda çeyrek final oynadı.

Galatasaray'ın, 2003-2004 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda 3-0 yenilip, kendi sahasında 1-0 mağlup ettiği Yunanistan temsilcisi, bugüne kadar Avrupa'da 183 karşılaşmada 66 galibiyet, 80 mağlubiyet, 37 de beraberlik aldı.



-SON 12 SEZONUN 11'İNDE ŞAMPİYON OLDULAR-
Olympiakos, Avrupa kupalarında rakip filelere 229 gol gönderirken, 287 gol yedi.

Son dört yılını ligde şampiyon bitiren, son 12 sezonun ise 11'ini şampiyon tamamlayan Olympiakos, yeni sezona fırtına gibi bir giriş yaptı ve 6 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ile 16 puan toplayıp liderlik koltuğuna oturup en yakın rakibi PAOK'a 4 puan fark attı.

-KADRO-
Olympiakos'un bu sezon Avrupa kupalarında mücadele eden kadrosu şöyle:

Kaleciler: Leonidas Panagopoulos, Pavol Kovac, Antonis Nikopolidis

Defans: Christos Patsatzoglou, Didier Domi, Leonardo, Georgios Galitsios, Michal Zevlakow, Paraskevas Antzas, Avraam Papadopoulos, Anastasios Pantos, Vassilis Torosidis

Orta Saha: Ieroklis Stoltidis, Oscar Gonzalez, Predrag Djordjevic, Konstantinos Mendrinos, Dudu, Konstantinos Mitroglou, Sebastian Leto, Fernando Belluschi

Forvet: Luciano Galletti, Darko Kovacevic, Diogo Luis Santo


Olympiakos Taraftarları



Olympiaokusun en bilinmiş taraftar grubu Gate7'dir.Ezeli düşmanları Gate13 olan Panathinaikosa taraftarlarına karşı kurulmuştur.Deplasman olsun iç saha olsun Futbol ve basketbolda sağlam tribün grubu oldukları bilinir.



Tribündeki abileri Takis Tsoukalas'dır biraz garip bir abidir .Netten baktığımda bir sürü garip fotolarını buldum Panathinaikos taraftarlarının hazırladığı gayet açık Youtube'da bulduğum videolar ondan daha bir garip çözemedim bu adam ne ayak...Bazen Gate7 diye yayınlanan Tvshowda bulunurmuş gece yarısı müdavimlerinin tanıdığı;diğer takım taraftarlarınında telefonla bağlanabildiği programda çeşitli fırlamalıklar yaptığı söylenir.Kendiyle klişeleşmiş sözüde,milletin taşı gediğine koymadan Okan Bayülgen gibi hattı direk kesmesi ANTE GEİA (Άντε Γειά!) yani bir anlamda güle güle demesi.Youtube'da bunla ilgili baya video var...Extra3 Channel'da yeni bir tv showla ekranlara dönüş yaptığı söyleniyor.





Morinho'dan şaka gibi tokat!

Az önce Olympiakos'la ilgili bilgiler ararken bu video karşıma çıktı.Video 6 Ekimde eklenmiş ne zaman, nerede,maçık skoru nedir bilmiyorum.Morinho'nun tokadından sonra Barca'lıların şaşkınlığı görülmeye değer hele ki Puyol tam dumur vaziyette :)

UEFA Champions League Dün Gece

Tatlı YENİLGİ
Liverpool'dan bugün intikamımızı al
Aragones uçurumun kenarına gidiyor

Juventus 2-1 R.Madrid

Serie A'da bir aydır galibiyete hasret olan ve teknik direktör Claudio Ranieri'nin konumu tartışılmaya başlanan Juventus Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'i Torino'da devirerek rahat bir nefes aldı, "Ranieri'nin yerine Mancini gelecek" iddiaları da bir süre için kesilmiş oldu.

Ev sahibi İtalyanlar maça çok hızlı başladı; tecrübeli kaptan Del Piero 5. dakikada fileleri havalandırarak taraftarını sevince boğdu.

Juve ikinci yarıya da çok hızlı başladı; sezon başında alınan Amauri farkı ikiye çıkararak taraftarına gol sevinci yaşatan isimdi.

Real Madrid karşılaşmanın 66. dakikasında Van Nistelrooy'la umutlandı; "Uçan Hollandalı" Arjantinli takım arkadaşı Heinze'nin ortasında farkı bire indirdi.
05' [1 - 0] Del Piero
49' [2 - 0] Amauri
66' [2 - 1] Van Nistelrooy

Villareal 6-3 Aalborg

El Madrigal'de gol yağmuru vardı; "Sarı Denizaltı" Villarreal'in Danimarkalı konuğu Aalborg BK'yı eli boş uğurlarken taraftarlar tribünde oturmaya bile vakit bulamadı. Nihat'ın sakatlığı sebebiyle forma giyemediği gecede 9 gollü bir futbol ziyafeti vardı, hat-trick yapan Llorente gecenin yıldızıydı.



19' [0 - 1] Saganowski
28' [1 - 1] Rossi
33' [2 - 1] Capdevila
36' [2 - 2] Enevoldsen
67' [3 - 2] Llorente
70' [4 - 2] Llorente
77' [4 - 3] Johansson
79' [5 - 3] Pires
84' [6 - 3] Llorente

Porto 0-1 D.Kiev

17. dakikada Lucho Gonzalez'in vuruşunda direği geçemeyen ev sahibi Porto, 27'de kalesinde golü gördü. Konuk Dinamo Kiev Oleksandr Aliev'in şık golüyle öne geçti. Yaklaşık 30 metreden kazanılan serbest vuruşta köşeden ağları havalandıran Aliev, kaleci Nuno'yu çaresiz bıraktı.

27' [0 - 1] Aliyev

Temsilcimiz Fenerbahçe'nin Arsenal ile oynadığı gecede, Porto'yu evinde deviren Dinamo Kiev, puanını 5'e çıkardı ve 2. sıraya yerleşti. Porto ise 3 puanda kaldı ve 3. sıraya geriledi.

S.Bükreş 3-5 Lyon

Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda Steau Bükreş ile Lyon arasında oynanan karşılaşma gol yağmuruna sahne oldu, 3 puanı ise konuk ekip cebine koydu! Steau karşısında önce 2-0, sonra da 3-2 geriye düşen Fransa şampiyonu, mücadeleyi bırakmadı ve galibiyete uzandı!

8-Bernhardt 1-0
11-Goian 2-0
23-Keita 2-1
32-Benzama 2-2
44-Petre 3-2
70-Fred 3-3
72 Benzema 3-4
93 Fred 3-5

Manu 3-0 Celtic

2008/09 Sezonu'nda ünvanını korumak isteyen son Şampiyonlar Ligi şampiyonu "Kırmızı Şeytanlar" Manchester United; "Ada Derbisi"nde konuk ettiği İskoç Celtic'i Old Trafford'da 3 golle geçti, sahasındaki yenilmeme serisini 17 maça çıkardı.

Mücadelenin 30. dakikasında Nani'nin ortasında O'Shea topu Berbatov'la buluşturdu, ofsayt diye duraklayan savunma Bulgar oyuncunun golüne engel olamadı.

İskoçlar Berbatov'u tutamıyordu; Bulgar oyuncu "Ada Derbisi"nde takımının ve kendisinin ikinci golünü atarak 51. dakikada Old Trafford'u rahatlattı.

Tevez'in ortasında Celtic ağlarının 3. kez havalanmasını sağlayan Rooney taraftarını coşturdu.

30' [1 - 0] Berbatov
51' [2 - 0] Berbatov
77' [3 - 0] Rooney




B.Münih 3-0 Fiorentina

Bundesliga'da istediği sonuçları alamayan Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi F Grubu 3. maçında kazanmasını bildi! Serie A ekibi Fiorentina'yı konuk eden Bavyera ekibi, sahadan 3-0'lık sonuçla galip ayrıldı ve yoluna devam etti!


Luca Toni'nin uzun pasıyla buluşan Klose, Alessandro Gamberini ile girdiği ikili mücadeleyi kazanıp penaltı noktasına doğru ilerledi ve düzgün bir vuruşla kaleci Sebastien Frey'i mağlup ederek takımını 4. dakikada öne geçirdi.

25'te Mor Menekşeler'in penaltı noktasına doğru Ribery'nin gönderdiği topu Juan Manuel Vargas kaçırınca ceza sahasına doğru koşu yapan Bastian Schweinsteiger sol ayağıyla yaptığı vuruşla fileleri havalandırdı ve farkı ikiye çıkardı: 2-0.

Bayern maçın 90. dakikasında Ze Roberto ile skoru 3-0 yaptı.

Karşılaşmayı 3-0 kazanan Bayern Münih, 3 maç sonunda puanını 7'ye yükseltti ve liderliğini sürdürdü. Konuk Fiorentina ise 2 puanda kaldı.

Zenit 1-1 Bate

Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki 3. maçında Belarus temsilcisi BATE Borisov'u Petrovskiy Stadı'nda konuk eden 2007/08 UEFA Kupası şampiyonu Zenit St. Petersburg; yenik duruma düştüğü maçta beraberliği, ilk yarıda bir topu da direkten dönen Fatih Tekke'yle kurtarırken grupta da puanla tanışmış oldu

Mücadele öncesinde iki takımda da sakat veya cezalı isim yoktu, taraflar karşılaşmaya ideal kadrolarıyla çıktılar. Zenit St. Petersburg maça hızlı başlayan taraftı; Rus ekibi ilk dakikalarda Arshavin-Danny ikilisinin geliştirdiği ataklarla gol aradı.

2. yarının hemen başında Zenit çok ilginç bir gol kaçırırken başrollerde yine Arshavin ve Fatih Tekke vardı. Rus oyuncu rakiplerinden birer birer sıyrılıp ceza sahasına girdi ve penaltı noktası civarından yerden bir vuruşla topu filelere göndermek istedi. Kaleci Veremko'nun hamle yapamadığı pozisyonda filelere doğru yönelen top Fatih Tekke'ye çarparak inanılmaz bir şekilde oyun alanına geri geldi ve Zenit golden oldu

İlk yarıda BATE'den çok daha etkili olan ve rakibi üzerine giderek gol arayan Zenit 52. dakikada şok oldu; konuk ekip adına fileleri havalandıran Niakhaichyk Petrovskiy Stadı'nda soğuk bir rüzgar estirdi.

Petrovskiy Stadı beklediği golü 80. dakikada buldu, beraberliği sağlayansa tanıdık bir isim Fatih Tekke oldu. Savunmadan atılan uzun topa hareketlenen milli oyuncu kaleci Veremko'nun açısını daraltmak için üzerine doğru çıkmasına rağmen topa voleyu vurdu ve fileleri havalandırdı. Fatih'in golüyle beraberliği kurtaran Rus temsilcisi grupta puanla tanışırken, BATE 2 puana yükseldi.

52' [0 - 1] Niakhaichyk
80' [1 - 1] Fatih Tekke

Kadıköye Topçu Ateşi & Fenerin Uğuru Seda Öğretir

Bu sezon Şampiyonlar Ligi maratonuna Porto yenilgisi ve Dynamo Kiev beraberliğiyle başlayan Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu'nda ağırladığı Arsenal karşısında da istediğini bulamadı.

10. dakikada Fenerbahçe savunması ileride yakalandı. Top ayağındayken bunu fırsat bilen Fabregas, Adebayor'a harika bir pas çıkardı. Kaleci Volkan'dan sıyrılan Togolu yıldız, gol perdesini açan isim oldu.0-1

11. dakikada ilk golün karbon fotokopisini izledik. Sarı-lacivertli savunma yine ileride yakalandı. Fabregas yine bir arapası çıkardı. Topa kaymaya çalışan Edu başarısız olunca Theo Wallcott pozisyona girdi. Wallcott da Volkan'dan sıyrılmayı başardı ve farkı ikiye çıkaran golü attı.0-2

19. Dakikada kullanılan serbest vuruşta Güiza topu içeriye çevirdi. Ceza sahası içinde oluşan karambolde Semih'in de katkısıyla Silvestre topu kendi ağlarına gönderdi ve fark 1'e indi.1-2

Ama Fenerbahçe'nin umutları fazla büyümeden tükendi. 22. dakikada Diaby, Edu'nun yerde kalmasıyla beraber pozisyona girdi. Çaprazdan golü bulan Diaby, skoru 1-3'e getirdi ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıda Fenerbahçe'nin oyundan koptuğu ve konstantrasyonunu yitirdiği gözlemlendi.

Arsenal'ın 4. golü bulması fazla uzun sürmedi. 49. Dakikada kullanılan serbest vuruşta Fenerbahçe topu ceza sahasından uzaklaştıramadı. Topu önünde bulan Song skoru 1-4'e getirmekte zorlanmadı.

78. Dakikada ceza sahasının arkasına atılan topu Song sektirdi. Kaleciyle karşı karşıya kalan Güiza, şık bir aşırıtmayla eski takım arkadaşı Almunia'yı avladı ve farkı 2'ye indirdi.2-4

Karşılaşma uzun bir süre 2-4'lik skorla seyretti. 90+4'te 1990 doğumlu genç yetenek Aaron Ramsey, sağ çaprazdan şık bir vuruşla farkı 3'e çıkardı ve maç bu skorla tamamlandı.2-5

Kocaelispor galibiyetiyle işlerin düzeldiği sanılan Fenerbahçe'de kabus devam ediyor.
Maç sonrası KanalD spikeri Seda Öğretirinde aslında uğur olmadığı,geçen yıldaki başarıların tesadüften ziyade bu takımdan kopup giden taraflı tarafsız herkezin basbas bağırdı Mehmet A. gibi takıma ruhunu ortaya koyan futbolcular olduğu gerçeğinide görmüş oldu Fener camiası.
Seda Öğretir dedimde KanalD haber canlı yayındayken Kadıköye canlı bağlantı yaptı FBTV'de çıkan bayan var adını çok önemsemediğimden sanırım Ekonomist "inanıyoruz yenicez",dünya ekonomisinden pay çıkararak bişeyler söyledi ne alakaysa arkadanda fırsattan istifade ortamda bulunan piizdeki taraftarlarda "uefaya cimbom"diye tempo tutuyorlardı.İçlerindeki cimbom aşkı için teşekürler tabiki ama ne manidar ki bestesi tüm dünyaca söylenen kendileri için yapılmış meşhur "y.... ye" melodisini kullanmalarına ayrı bir tebessüm konusu oldu ben ve ekran başındakiler için.
Önemli bir maç öncesi taraftardaki bu ruh halini anlıyamıyorum aşırı güvenmi? yoksa Arsenal nasılsa bize çakar biz bakalım makaramıza'mı Hep Destek Tam Destek sloganın Haliyeti ruhiyesi bu olsa gerek
Cimbomdan olma Uefadan doğma Arsenal'da sonucu belirledi...

21 Ekim 2008 Salı

GalataSarayımız 3 - TrabzonSpor 0 Maçın Yorumu Ve Goller



Biraz geç bir yazı ama yinede boş geçmek istemedim.Maça sağlam güzel başladık dengeli bir oyunla gole kadar sakin bir mücadele geçti.Ardanın hala ortamıydı yoksa ya o köşeye doğru yollayımda ya kaleye girer yada arka direkten bir kafayı çakar nede olsa mı deyipte yolladığı topun Tolganın şaşkın ve çaresiz bakışlar içinde kaleye girmesi rakımızdan bir kaç yudumun dökülmesine sebebiyet verdi feda olsun şişeyi kırarız yeterki gol olsun sarmaş dolaşlarıyla maça döndük...Ardanın golden sonra Skibbeye sarılması bazı söylemleri boşa çıkarır cinstendi hadi hocam senide olası bir vedadan kurtarıyorum hesabındaydı.Hocada Ardaya hakvermiyor değildi.Neyse takım sanki bu golü bekliyormuş gibi saldırmaya başladı Ardaya verilen o pas neydi be kardeşim rakip defansın beyni allak bullak oldu Arda çok iyi girdi ceza sahasına ama hakkını vermek lazım Cale bizim büyük kaptan Bülent gibi topun önüne öyle bir kapattıki şansı yoktu dışarı çıkmaktan başka.2nci golü hala çözebilmiş değilim pozisyonda garson yüzünde bariz bir engellenmem vardı hatta gol sevincini Kemal Sunal vari bir sevinçle sonradan katıldım.Kankam Sezo koyu bir fenerlidir ama centilboy'dur Servetin eline çarptığını söyledi tekrarlarına odaklandım bana habire sol dizine çarpmış gibi görünüyordu benim için hala öle geliyor açık olarak görsem o gol elle atıldı diyedebilirim.Şimdi 1-1 olduk dedim ne alaka dedi AnELka dedim hani hatırlıyosun ya kafaya çıkıpta direk voleybolcu gibi kalaye çaktığı gol o hesap dedim -hee dedi eskiyi deşiyorsun -yok dedim ölesine aklıma geldi Rakının tesiri
S
onra maça döndük onlar geldi biz gittik ulan bu Gökhanmıydı her sezon dedikodusu çıkan Trabzona yakın bize uzak olsun dedim içimden neyse devre arası maça daha iyi adaptasyon için verdik Rakıya kendimizi (denemeyen varsa denesin İzmir yaş üzüm uzun zamandır keyifle içiyorum bana 10 ustunden 9 numara geliyor denemenizi tavsiye ederim).

İkinici yarıya kavun peynirle biz masamızda Aslanlarımızda yeni açığa doğru başladılar oyuna.Yattara efendinin girmesi biraz kıpırdattı Trabzonu bir kaç bizim için kötü niyetli olan gol girişimlerinden biraz beceriksizlik birazda şansızlıkmı desek pek bir sonuç alamadılar ama hakkını vermek lazım De Sanctis bu macta çok iyi yer tuttu kaleye gelen bütün toplarda başarılıydı özellikle tuttuğu toplardan sonra topu oyuna sokmasıda liberovariydi.Gün geçtikçe sanki daha bir güveni geliyor umarım nazarımız değmez.Ula uşaklar fena celiyu üstümüze derken Lincoln çıktı ortaya Baros'un güzel arapasıyla koyverdi kalecinin solundan topu, biz ayakta çoşarken oda aldı köşegönderi sazını verdi halayı ulan napıyon kart görcen derken hakemin lavukluğuna çare olup gereksiz bir kart görmesiyle ikinci sarıdan dışarı yol aldı.Tabi evlat bizim evladımız evde bağırır çağırır kulağını çekeriz ama dışarda ele güne yem etmeyiz.Kırmızıyı tebrik eden mekan içindeki rakiplere -aslanım Lincoln adamsın adam diye uğurlamakta bizim en temel vazifemiz (dipnot=pas geçmeden izmir yaş üzüm belli kadehten sonra holigan yapabilir dikkatinize) Golden sonra birkaç karşılıklı atak vardı maçın tadı tuzu oldu onlarda.Aydının hızınıda tebrik etmek lazım burda 10 kişi kaldıktan sonra takımın direncine ayrı bir katkısı oldu.

Maçın adamları deseler=Arda derim çalıştı çabaladı asist yaptı gol yaptı.Meirayı beğendim kademede minumum hataları olsada ileri çıkışlarda güzel toplar çıkardı üzerindeki yükün hakkını verdi.Kewell'a bir çare lazım sağda sesi fazla çıkmıyor belki taktikseldir ama Arda ve Kewell bir şekilde bu takımda oynamalı.Baros'ta artık bu ligde mimlendi başına illaki birini çakmaya başladılar tek forvet oynadığı zamanlar baya sıkıntı yaşıyor iyi niyetinden kesinlikle şüphem yok.Yalnızlığına tek çarede Arda,Lincoln,Kewell gibi hücumda bu kadar hızlı ve etkili olan bir orta saha ile rakip defansı bozmak ve Barosa rahat bir alan bırakmak.Serveti es geçmeyelim tabi Lincoln yoksa koy göbeğe Serveti Türk sambası yapsın o kadar diyorum yani :)

Maçın burukluğu=Maçta anlamadığım şeylerden biride 2.nci yarı gencfenerlilerle ilgili tezahurat birde trabzona yapılan tezahurat.alpAslan abinin şu tribünlerde en çok emek verdiği küfürsüz sadece takımını gönülden son saniyeye kadar destekleyecek taraftar profili çabalarını daha abimizin 40'ı çıkmadan yıkıp atmanın onun üzeceğini düşündüm bir an.Cenazesinde oluşan o olumlu hava biranda yok olup gitmişti.Klasik atasözümüz gibi kör öldü badem gözlümü oldu yani alpAslan abi olmadı arkadaşlar neden ve niçin yapıldığını anlayamadım o tezahuratların...Yanımdaki arkadaşlara bunu söylediğimde kıçlarıyla güldüler bana...Hadi dediklerin doğruda bunu senmi söylüyorsun? dediler birşey diyemedim sonra demek sen ben o şu bu için doğruyu bilsekte vazgeçemiyeceğiz birbirimizin anasına bacısına küfür etmekteni.Rahmetli babam derdi "En büyük Delikanlılık efendiliktir.Efendi olmak adamlılık sabır,olgunluk gerektirir.pozla,şarşurla, anca topluma ananı Sövdürürsün arkandan;efendi olursan kendini Övdürürsün"

Olympiakos maçına daha bir umutla bakar oldum takım iyi bir hava yakaladı.Şuanki düzende şeklen şemalen çok iyi vira bismillah.Önümüzdeki yazılarda bir Olympiakos değerlendirmeside yaparız onlarıda yakından tanırız...

Maçtan Dakikalar.....

9. dakikada Gökhan'ın ara pasıyla Serkan Balcı ceza sahasına hareketlendi. Kaleci De Sanctis, yatarak topa sahip oldu.
18. dakikada Arda'nın soldan ortasında ceza sahasında Baros, müsait pozisyonda kafayla vurdu, top yandan auta çıktı.
26. dakikada Lincoln'ün sol kanattan kullandığı taç atışında topla buluşan Arda, karşısındaki Umut'tan sıyrıldıktan sonra, kaleci Tolga'nın önde olduğunu görünce ceza sahası dışından aşırtma bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-0
28. dakikada Kewell'in ara pasıyla sağdan ceza sahasına giren Arda'nın vuruşunda son anda araya giren Cale, topu kornere gönderdi.
32. dakikada Lincoln'ün sağdan kullandığı kornerde, kale önünde Arda'nın vuruşunda Servet'e çarpan top, ağlarla buluştu. 2-0
39. dakikada Serkan Balcı'nın ara pasıyla sağ çaprazdan ceza sahasına giren Gökhan'ın yerden vuruşunda top yandan auta çıktı.
45+3'te Baros'un pasıyla sağdan ceza sahasına giren Kewell'in vuruşunda top yandan auta çıktı.

Maçtan Dakikalar (İkinci yarı)
54. dakikada Yattara'nın sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta kaleci De Sanctis'in yumrukladığı topu defans uzaklaştırdı.
56. dakikada Yattara'nın sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta arka direkte müsait pozisyonda Umut'un dokunamadığı top auta çıktı.
59. dakikada Yattara'nın ceza yayı üzerinden sert şutunda kaleci De Sanctis, topu yatarak kontrol etti.
60. dakikada Kewell'in pasında sağ çaprazda topla buluşan Baros, bekletmeden topu ceza sahası içindeki Lincoln'e aktardı. Brezilyalı futbolcu, düzgün bir vuruşla topu kaleci Tolga'nın yanından ağlara gönderdi ve farkı 3'e çıkardı. 3-0
62. dakikada topa eliyle müdahale eden Lincoln, ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
70. dakikada Serkan Balcı'nın sağdan ortasında Hüseyin'in kafa vuruşunda top yandan auta çıktı.
77. dakikada Aydın'ın pasıyla topla buluşan Baros, hızla ceza sahasına girip Song ve kaleci Tolga'yı geçtikten sonra sağ çaprazdan vurdu, top yan ağlarda kaldı.
78. dakikada Colman'ın ceza yayı önünden sert şutunda, kaleci De Sanctis son topu kornere çeldi.
90+2'de Sabri'nin ceza sahası dışından sert şutunda top az farkla üstten auta çıktı.
90+3'te Yattara'nın sağdan ortasında ceza yayı üzerinde Colman gelişine vurdu, top yandan auta çıktı.

STAT: Ali Sami Yen
HAKEMLER: Bünyamin Gezer, Cem Satman, Asım Yusuf Öz
GALATASARAY: De Sanctis, Emre Aşık, Meira, Servet, Sabri, Ayhan (Volkan dk. 88), Kewell (Aydın dk. 65), Hakan Balta, Arda, Lincoln, Baros (Nonda dk. 85)
YEDEKLER: Aykut, Serkan Kurtuluş, Mehmet Güven, Ümit
TEKNİK DİREKTÖR: Michael Skibbe
TRABZONSPOR: Tolga, Tayfun (Colman dk. 34), Song, Egemen, Cale (Barış dk. 73), Serkan Balcı, Hüseyin, Selçuk, Isaac (Yattara dk. 46), Gökhan, Umut
YEDEKLER: Sylva, Giray, Ferhat, Ceyhun
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal
GOLLER: Arda (dk. 26 ve 32), Lincoln (dk. 60)
KIRMIZI KART: Lincoln (dk. 62)
SARI KARTLAR: Servet (Galatasaray), Tayfun, Serkan Balcı, Colman, Hüseyin (Trabzonspor)

Ariel Arnaldo Ortega




Blog Widget by LinkWithin