5 Ağustos 2008 Salı

Riposarsi

Tappa
Yaklaşık 4 yıldır hayalini kurupta yapamadığım tatilimi Antalyada geçirmek üzere Mio Fratello 'nun yanındayım.Dizüstü pek alışıl olmadığım hatta ıncedende uyuz oldugum alet adevat listesinde başa çekenlerden olduğu için sırf yazıyı dahi yaklaşık 30 dakıkadır yazmakla mesgulum.Hoş şu fareccik olayına bir çözüm bulabilmiş olsaydım buradanda inceden Marca,Dellosport vs takiplerini paylaşma imkanı bulabilirdim.Kasmanın anlamı yok nihayetinde tatildeyiz :) Vatanseverlik örneğini,Türk misafirperverliğini gösterebilirsek buralarda ne mutlu..Kumsalda inceden piize aksamda dibine vurmaya hazırmıyım ?Valla hazırım :)en kısa zamanda görüşmek dileğiyle kısmetse buradan direk Steau macına koparız...ultrasın olanca fanatikliği ve meşale gibi yüreklerde yanan GalataSaray sevgimle tüm dostları kucaklıyorum....ultras kalın....Arrivederci......

Platini'den 'Salary Cap' fikri

Avrupa futbolunun patronu olan UEFA Başkanı Michel Platini, futbolcuların aldıkları ücretlerin astronomik miktarlara çıkmasıyla birlikte kulüpler arasındaki uçurumun arttığını düşünerek, bu duruma NBA çözümü getirmeyi planlıyor

UEFA, futbolcuların aldıkları maaşlarda sınırlamaya gerek görmüyor. Ayrıca böyle bir uygulama AB kurallarına da aykırılık taşıyor. Avrupa futbolunun en tepesindeki isim bunun yerine maaşlara tıpkı NBA'deki gibi 'Salary Cap' sınırlaması konulması gerektiğine inanıyor. Böylece bir futbol takımının kadrosundaki oyunculara ödenen toplam ücrete bir sınırlama getirilmesi planlanıyor. Bu sınırın da kulübün toplam bütçesinin belirli bir oranı olarak düzenlenmesi düşünülüyor.

UEFA iletişim direktörü William Gaillard, Platini adına konuşarak "Oyunculara tek tek maaş sınırlaması koymanın zor olaacağını biliyoruz. Avrupa Birliği ile görüşüp kulüplerin bütçelerinin belirli bir kısmını oyuncuların maaşlarına ayırmalarını sağlayabiliriz. Bu oran %55, %60 ya da %65 olabilir, Karl-Heinz Rummenigge %50-55 ler civarında bir orandan bahsetmişti. Michel Platini de bunun kulüplerin de onay verdiği bir oran olduğunu belirtti. O nedenle biz de bu oranı destekleyeceğiz," dedi.

4 Ağustos 2008 Pazartesi

Encabezamiento 7

Köle Raconu kesmiş
Yarın Madrid’e imzayı atacak olan 25 yaşındaki Van der Vaart’ın transferi için resmi açıklama yapıldı. Ücret ile ilgili bir açıklama yapılmazken, ücretin dokuz milyon avro olduğu söyleniyor.

Yapılan açıklamada “Real Madrid F.C. ve Hamburg SV anlaşmaya vardı ve Hollandalı oyuncu Rafael Ferdinand van der Vaart 5 yıllık kontrata imza atacak. Sözleşme sağlık kontrolünden sonra imzalanacaktır. Van der Vaart 5 Ağustos Salı günü 13:00’de Santiago Bernabeu Stadyumu’nda tanıtılacaktır.” denildi.

Hollandalı oyuncu daha önce gitmeye hazır olduğunu söylemişti. Pazar akşamı da iki kulüp yetkilileri buluştu.

Transferi ile ilgili Van der Vaart “Pazar akşamı iki kulüp anlaştı. Uzun süre aldı ama şu an her şey açık. Hem çok mutlu hem de biraz üzgünüm. Burada çok güzel zamanlar geçirdim. Ayrıldığım için üzgünüm. Buradaki insanlar beni hep destekledi.” dedi.
Bir kaç gün önce Jose Mourinho’yu topa tutan Juventus Teknik Direktörü Claudio Ranieri’ye Portekizli teknik adamdan sert bir cevap geldi.


Juventus’un Hamburg’a 3-0 kaybettiği hazırlık maçı sonrası “Ben Mourinho’ya benzemem. Kendimi ispatlamak için kupalar kazanmama gerek yok” diyen Ranieri’ye Mourinho’dan cevap gecikmedi.

“Kariyeri boyunca hangi kupayı kazanmış?”

Inter Channel’a konuşan Inter’in patronu Ranieri’ye hitaben şu ağır sözleri söyledi: “İtalya’da daha çok çalışmak için bulunuyorum, polemiklere girmek için değil. Inter’le başarı kazanmaktan başka bir şeye zaman harcayamam. Ranieri benimle ilgili doğru konuşmuş. Hırsım dolayısıyla kariyerimde gururla bakabileceğim başarılar kazandım. O ise kazanmayı pek düşünmeyen bir insan.Geriye baktığında kazandığı sadece bir Super Kupa ve küçük bir kupası var. Bu mentalitesini değiştirecek yaşı çoktan da geçti. Yaşı da 70’lere dayandı ne de olsa.”

“Ibrahimovic dünyanın en iyisi”

Hızını alamayan Portekizli teknik patron İsveçli yıldızları Zlatan Ibrahimovic’in eski formuna kavuşacağını, hatta Kaka, Ronaldinho ve Lionel Messi’den daha iyi bir futbolcu olduğunu belirtti ve ekledi: “Ibrahimovic’i antrenmanlarda izlerken onun ne kadar özel bir futbolcu olduğunu görebiliyorum. Bana kalırsa Kaka, Ronaldinho ve Lionel Messi’den daha iyi bir oyuncu.”

Mourinho’nun bu sözleri çok konuşulacağa benziyor. (goal.com)

Railways Cup 2008 Chelsea 5-AC Milan 0

3 Ağustos 2008 Pazar

Encabezamiento 6

Manu'lu taraftarlarda bıkmış Ronaldonun gidecekmi kalacakmı haberlerinden ne bok yerse yesin hesabı onlarda uyuz olmaya başlamışler.Tabii İspanyol medyası ve Marca'nın bu bokta tuzu biberi yok değil parayla alamadıklarını kovdurarak alacaklar gibi.Muhabirin pişkinliği sanırım bu yönde :)
As Gazetesinin Van Dert Vaart röportajından bir foto.Hayalim Real için oynamak başlığı yapıştırmışlar...
Arjantli hockey güzeli LUCIANA AYMAR =Messiden ricada bulunuyor Olimpiyatlar için..Durma lannn koş :)
Blog Widget by LinkWithin