19 Temmuz 2008 Cumartesi

Dumur ne ayaksın sen ?

Can Erbesler(miş) oldum olasıya görünce tilt olurum hele bir Karşıyaka Çarşının Egetv baskını varki surat ifadesi hatırladıkça yarılasım gelir.Şimdi ne alaka gündemde o kadar mevzu bahis söz konusuyken sen bu dumur abidesini yazıyorsun diyeceksiniz bende hemen alakaya maydanoz olan mevzuyu sunayım.
Az önce GSTV izliyorum bu arkadaşımızda Arda'mızla Almanyadaki kampta röportaj halinde söz Euro2008'den açılıyor felan o kadar stadta oynadın Alisamiyeni aradınmı felan gibi garip sorular yöneltiyor.Arda güzel cevaplar veriyor "İllaki stadımızın durumu ortada Alisamiyen benim yuvam herkez beni orada bağrına basıyor evladı gibi görüyor ama daha iyi şartlara getirilse çok daha güzel kendilerini ifade eder diyor".Tabi bizim dumurluk abidesi aynen giriyor araya "Taraftar profilide değişir daha güzel olur değilmi Arda".Yiğidim aslanım Ardam adam gibi cevabı sokuyor bu gurebaya "Galatasaray taraftarının hepsi kültürlü aklı selim insanlardır ne zaman neye tepki vereceğini bilir bağlamında bir cevap veriyor ,eleman kemküm işte ben başka şey demek istemiştim bağlamında birşeyler gevelesede beynime kazınıyor bu alçakça düşünce.(Dialog 10 numara yazılmadı buraya o ara gözler fal taşı gibi fırlayıp geçen sezonku Çapulcu taraftar ithamlarına gittiği için beyin pause vaziyetinde idi)
Ulan nedir bizim sizden çektiğimiz biz olmasak sizlerin olamayacağınızı bile bile nedir lan bu hor görme sokayım sizin profilinize,çekirdekçi müşterimi istiyorsunuz,stadta tık çıkmadan malak malak bakan ama gişelere YTL bırakan,ne versen yer taraftarmı bekliyorsunuz oldu aq biz küstük siz oynayın....Yok ulan öyle yağma bırakırmıyız lan bu sevdayı sizin kapitalist zihniyetinize.
Arda valla sana diyecek laf bulamıyorum helal olsun sana.Tam bir Galatasaraylısın adam gibi adam olma yolunda koşar adım ilerliyorsun konuşmandaki olgunluk kendine güven profesyonelik herşey kıvamında hele "Hayatta büyük konuşmamak gerekir ama yinede Türkiyede başka forma giymem"demen ne kadar haklı olduğumuzu yeterince gösteriyor zaten.Bu dumurun karşısında GSTV ekranında taraftarı sahiplenişini unutmayız önce allaha sonra bize emanetsin YÜRÜYEDUR ARDA TURAN!...

La Gazzetta dello Sport 18 giugno 2001

Milan:Arriva TERİM
İparatorun İtalyan seferinden dikkatimi çekti

Encabezamiento MARCA

Ulan baygınlık getirdin nereye baksam seni görür oldum.Hani defolup gitsende millet bir soluklansa hele şükür Ronaldosuz bir yeni gün başladı dese(k,ler).Futbolun soysuz kölesi birde kalkıp kendini acındırma hallerin yokmu ulan zaten Euro2008 öncesi röportajından kıldım sana iki kıçı kırık harekette yapamadan defolup gittin selülitli bacaklı bir o kadar taş manitanla sıcak kumsallara.Kendin kumsallarda manita çıtırdatırken biz futbol dilencileri senin baydırmaktan öte giden dedikodularınla kavrulduk.Şu surattaki ipneliğe bak heran satışı koyacak potansiyel gözlerden fışkırıyor,oğlum senin yerin yeşil çam 10 numara Emrah olur senden replikte hazır"Transferime izin vermediler abi :( Köleyim ben abi Bugattim var sponsorlardan paranın mına koyuyom ama işte işte :( işte yollamadılar ağğğbi :("Bak koçum bizim buralarda halk arasında bir söz vardır "Bir insanın o.ç olması için illaki anasının o. olması gerekmiyo bazıları doğuştan kabiliyetli olur diye sende aynen bu kabiliyet mevcut.Düzüledur ulaaannnn.
Edit=Özenle küfür etmemeye çalıştım malum sakatlık halen devam ediyor acısıyla arada kaydırmalar olmuştur okuyucuların affına...

Seimone Augustus Galatasaray'da

Galatasaray Bayan Basketbol Şubesi Sorumlusu Ahmet Dedehayır, dün antrenör Cem Akdağ ile oyuncular Işıl, Esra, Yasemin, Tuğba Palazoğlu ve Kübra Soydemir için düzenlenen imza töreninde yılın transferini de açıkladı: "Seimone Augustus Galatasaray'da"

WNBA'de Minnesota Lynx formasını giyen ve 2006'da 54 oyun 36'sını alarak, son iki sezonda F.Bahçe'yi şampiyon yapan Cappie Pondexter'i geride bırakıp, "Rookie of the Year" ödülünü kazanan Augustus, bu sezon 19 maçta 19.3 sayı, 3.9 ribaund ve 3.2 sayı ortalamaları yakaladı. Son iki yılı sayı krallığında ikinci sırada bitiren, 24 yaşında ve 1.83 boyundaki Augustus ABD Milli Takımı'nda da oynuyor. Sarı-kırmızılılar ayrıca WNBA'de 5 kez All-Star olan 38 yaşındaki pivot Taj MC Williams'ı alırken, Vickie Johnson ile de sözleşme yeniledi.

'ŞANSA BIRAKMADIK'

Ahmet Dedehayır, "Başkan Adnan Polat'a sözüm var. Türkiye ve Avrupa'da bütün kupalara talibiz. Bu sezon işimizi şansa bırakmadık ve çok sağlam bir kadro oluşturduk" ifadesini kullandı.


Eh be Lampard!

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) Şampiyonu Inter'in, Chelsea'nin İngiliz yıldızı Frank Lampard konusunda sabrı giderek tükeniyor.

Inter'e gelip gelmeyeceği uzun süredir tartışma konusu olan ve geleceği konusundaki belirsizlik halen devam eden Chelsea'nin yıldızı Frank Lampard'a Inter Başkanı Massimo Moratti'den anlamlı bir mesaj gitti. Moratti, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Lampard konusunda artık sabırlarının kalmadığını ve zamanın geçtiğini belirterek, "Lampard artık geleceğiyle ilgili olarak bir karar vermek zorunda" dedi.

Inter'in en öncelikli transfer hedefi olan ve teknik direktör Jose Mourinho'nun her fırsatta transfer edilmesini istediği Frank Lampard konusunda herkes konuştu ancak bir tek Lampard sessiz kalmayı tercih etti. Lampard, Inter'in ısrarı konusunda herhangi bir açıklama yapmazken, Serie A Şampiyonu da yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Giuly resmen PSG'de

Paris Saint-Germain, Roma'nın Fransız kanat oyuncusu Ludovic Giuly ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Fransa Ligue 1 takımlarından PSG ile 3 yıllık sözleşme imzalayan 32 yaşındaki deneyimli oyuncunun yıllık ne kadar ücret alacağı ise henüz açıklanmadı.

Yeniden Fransa'ya dönmekten dolayı oldukça mutlu olduğunu dile getiren Guily, "PSG'de başarılı olmak benim için çok önemli ancak Zorro değilim, takım olarak mücadele etmeliyiz. Deneyimimi ve yeteneklerimi tüm takım arkadaşlarımla paylaşacağım. Umarım başarı gelir"dedi.

18 Temmuz 2008 Cuma

Abramoviç'in arkadaşı Beşiktaş'a talip

Dünyanın en zengin armatörlerinden biri olan Azeri işadamı Mubariz Mansimov, Beşiktaş Kulübü Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı. Milliyet Gazetesi'nin 18.07.2008 tarihli sayısında yer alan haber şöyle devam ediyor: "Türk pasaportuna da sahip olan Mansimov, önceki gün siyah beyazlı kulübün eski futbol şube sorumlusu İhsan Kalkavan, Hakan Kalkavan ve Celal Kolot ile bir araya geldi.

Abramoviç’in arkadaşı

Toplantıda Beşiktaş’ın sorunları ele alınırken Mansimov, "Beşiktaş’ı çok seviyorum. Hedefim siyah beyazlı kulübün başkanlığı" derken, göreve geldiklerinde sadece forma göğüs reklamı olarak 50 milyon Euro vereceğini belirtti.

Azerbaycan’da da bir futbol takımı bulunan ve Chelsea Kulübü’nün sahibi Abramoviç’in yakın arkadaşı olan Mansimov’un Beşiktaş’la ilgili düşünceleri şöyle: "Beşiktaş’a aşığım. Siyah beyazlı takımın Avrupa’da bir numara olması için tüm imkanlarımı kullanırım. Yeter ki, bana bu şansı versinler. Beşiktaş’ın süper yıldızlara ihtiyacı var.

Eski yöneticilerden İhsan Kalkavan, Hakan Kalkavan ve Celal Kolot’un tecrübelerinden yararlanacağız. Beşiktaş’a gönül veren işadamlarını bir araya getireceğiz. Kulüp yönetmek, bakkal dükkanını yönetmekten daha kolay. Önemli olan üst düzey oyuncuları kadroya katmak. Beşiktaş’ın alt yapısı yıldız kaynıyor. Maddiyat önemli değil. Borcu kısa sürede karşılarız."

Öte yandan basına bilgi veren Celal Kolot Mansimov'un ilk etapta 50milyon Euro klübe karşılıksız yardımda bulunacağı,forma reklamı olarak kendi şirketi olan Palmali'nin formada reklam olarak kullanılacağını belirtti.

Dünyanın en iyi golcüsü Wigan'da ?

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Wigan Athletic, FIFA istatistiklerine göre şu anda dünyanın en iyi golcüsü olan Mısırlı Amr Zaki'yi kiralık olarak renklerine bağladı.

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) tarafından şu anda dünyanın en iyi golcüsü olarak gösterilen Mısır Milli Takımı ve Mısır Ligi takımlarından Zamalek'in 25 yaşındaki yıldızı Amr Hassan Zaki, Premier Lig ekiplerinden Wigan Athletic'le transfer oldu. Wigan, Mısırlı futbolcuyu Zamalek'ten 1 yıllığına kiralık olarak alırken, İngiliz ekibinin Zamalek'e 1 milyon pound ödeyeceği bildirildi.

Zaki, Mısır Milli Takımı'yla çıktığı 48 maçta 27 gol atma başarısı göstermiş ve takımının bu yılın başlarında Gana'da üst üste ikinci kez Afrika Uluslar Kupası Şampiyonu olmasında büyük pay sahibi olmuştu. Transferle ilgili olarak bir açıklama yapan Wigan Teknik Direktörü Steve Bruce, "FIFA istatistiklerine göre Zaki dünyanın bir numaralı golcüsü. Ülkesi için büyük bir yıldız. Ümit ediyorum bizim içinde öyle olur" dedi.

Pazartesi günü sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşme imzalaması beklenen Zaki, Premier Lig'de 8 golden fazla atması galinde 500 bin pound daha alacak.

Ve Ferguson açıkladı!

İngiltere Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Manchester United'da teknik direktör Alex Ferguson birçok takımın transfer listesinde bulunan Dimitar Berbatov'u yaz sonuna kadar kadrolarına katacaklarını açıkladı.

Geçtiğimiz sezon Tottenham formasıyla 23 gol atan ve tüm dikkatleri üzerine çeken Bulgar yıldız Dimitar Berbatov, bu performansıyla başta Barcelona ve Real Madrid olmak üzere birçok takımın transfer listesine girmişti. Ancak Berbatov'un geleceği tartışılırken sürpriz açıklama Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson'dan geldi. İngiltere'de yayın yapan The Sun Gazetesi'ne konuşan Alex Ferguson, Berbatov için Tottenham'a transfer teklifi yaptığını ve yıldız futbolcunun yaz bitmeden takıma katılacağına inandığını söyledi. Ferguson konuyla ilgili açıklamasında, "Tottenham'a Berbatov için bir teklif yaptım. Umutluyum, sözleşme yapacağız. Berbatov, hücum gücümüze çok katkı sağlayacak" dedi.

Manchester United'ın Berbatov için Tottenham'a 20 milyon pound artı bir futbolcu önerdiği iddia edilirken Ferguson tekliflerine ilişkin herhangi bir açıklama yapmadı.
Kariyerine 1999 yılında CSKA Sofya'da başlayan Berbatov, 2 yıl top koşturduğu Bulgar ekibinde 50 maça çıktı ve attığı 25 golle büyük takımların dikkatini çekti. Daha sonra Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'e transfer olan Berbatov, Alman ekibiyle 2001-2006 yılları arasında 154 maça çıktı ve 69 gole imzasını attı. 2006 yılından beri Tottenham'da top koşturan 27 yaşındaki Berbatov, Bulgaristan Milli Takımı'nın da kaptanlığını yapıyor. 1999 yılından beri milli forma altında mücadele eden Berbatov, 65 kez milli maça çıkarken 39 gole imzasını attı.

Ronaldinho San Siro'da


İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden AC Milan'ın, İspanyol takımı FC Barcelona'dan transfer ettiği Brezilyalı yıldız Ronaldinho, İtalyan taraftarların karşısına çıktı. Milan'ın 18 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödeyerek Barcelona'dan transfer ettiği Brezilyalı yıldız Ronaldinho, San Siro Stadyumu'nda Kırmızı-siyahlı taraftarların karşısına çıktı. Yaklaşık 30 bin taraftar tıpkı Milan'ın bir karşılaşması varmış gibi stadyumu doldurdu ve Ronaldinho'ya sevgi gösterilerinde bulundu. Taraftarların çoğunun giydiği formalarda Ronaldinho yazması ancak bu formalarda numara olmaması dikkat çekti.

2004 ve 2005 yıllarında FIFA tarafından dünyada yılın futbolcusu seçilen Brezilyalı futbolcu, Milan'la üç yıllık sözleşme imzalamıştı.

Nuovamente Ciao


Geçirdiğimiz elim vede vahim bir kazadan sonra tekrar blog sayfamıza dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz.Hafiften kıç ve bel bölgesinde dayanılmaz ağrılar olsada blogtan uzak kalmanın verdiği rahatsızlığın yanında pekte tınlanacak durumda değil neyse fazla eveleyip gevelemeden blogtaki postlarımızı koymaya başlayalım.Biz yatsaktaq hayat yerinde soluklanmıyor gündem kasırga gibi bir çok haberi bloga koymadan kaçırdık artık yenı gündemle devam edicez
Blog Widget by LinkWithin