6 Temmuz 2008 Pazar

Dünya Transfer Borsası 1



ANDREAS ISAKSSON

MANCHESTER CITY >>>>>>>>>>> PSV EINDHOVEN

İsveç milli takımının kalesini koruyan ve bir dönem Galatasaray'ın da transfer listesinde bulunan Andreas İsaksson, Gomes'i Tottenham'a kaptıran Hollanda Şampiyon'u PSV'ye transfer oldu. 26 yaşındaki başarılı kaleci geçtiğimiz yıl Manchester City'nin kalesini korumuştu.



DANIEL ALVES

SEVILLA >>>>>>>>>>> BARCELONA

Sevilla'nın iki yıl üstüste UEFA Kupası'nı kazanmasında büyük katkısı olan ve gösterdiği başarılı performans ile dünya devlerinin transfer listesine giren Daniel Alves, 29 milyon euro karşılığında Barcelona'ya transfer oldu. Gösterdiği performans iyi olduğu takdirde Sevilla kulübüne 6 milyon euro daha kazandıracak olan Sambacı, Katalan ekibine 4 yıllık imza attı.


JO

CSKA MOSKOVA >>>>>>>>>>> MANCHESTER CITY

2005 yılında CSKA Moskova'ya transfer olan ve gösterdiği performans ile Avrupa kulüplerinin gözdesi haline gelen, Joao Alves de Assis Silva (JO), 19 milyon pound karşılığında Manchester City kulübüne transfer oldu. CSKA'ya transfer olduğu ilk sezonda 18 maçta 14 gol atma becerisi gösteren sambacının, Şampiyonlar Ligi'nde 2 golü bulunuyor.



ORLANDO ENGELAAR

TWENTE >>>>>>>>>> SCHALKE 04

Hollanda 1. Ligi takımlarından Twente'nin deneyimli orta saha oyuncusu Orlando Engelaar, yeni sezonda Alman Bundesliga ekiplerinden Schalke 04 forması giyecek. 29 yaşındaki Hollandalı oyuncunun, Bundesliga'da şampiyonluk hedefleyen Schalke 04'te nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.




FLORENT SINAMA PONGOLLE

RECREATIVO HUELVA >>>>>>>>>> A. MADRID

Geçtiğimiz yıl La Liga'da Recreativo Huelva forması giyen ve attığı kritik gollerle takımının ligde kalmasında büyük pay sahibi olan Sinama Pongolle, önümüzdeki sezon Atletico Madrid için ter dökecek. 24 yaşındaki Fransız forvet, yeni takımında Aguero ve Forlan gibi iki yıldız oyuncuyla birlikte forma savaşı verecek.



GREGORY COUPET

O.LYON >>>>>>>>>> ATLETICO MADRID

O.Lyon’un dünyaca ünlü kalecisi Gregory Coupet, 1,5 milyon euro karşılığında, önümüzdeki sezon La Liga’da şampiyonluk hedefleyen A.Madrid’e transfer oldu. 15 yıllık Fransa 1. Ligi kariyerinde 4 sezon St. Etienne, 11 sezon da O.Lyon forması giyen Coupet, Fransa Milli Takımı’nın da kalesini koruyor. O.Lyon formasıyla, 2001-2008 yılları arasında 7 yıl üst üste Fransa 1. Ligi şampiyonluğu yaşayan deneyimli kaleci 36 yaşında ve 1.80 cm boyunda.

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin