15 Kasım 2008 Cumartesi

Galatasaray - Fenerbahçe

Galatasaray Bayan Basketbol Takımı, Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nin 5. haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşılaşıyor. Maç Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda saat 15:00'da başlayacak.

Bay geçen bir haftası nedeniyle 1 maç eksikle 3 maçta 5 puanla 7. sırada olan Galatasaray, 4 maçta 8 puan toplayan 1. sıradaki Fenerbahçe'ye karşı mücadele edecek. Sezon öncesinde oynanan Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda Galatasaray, Fenerbahçe'yi 71-55 mağlup ederek kupaya uzanan taraf olmuştu.

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi 5. Hafta
Galatasaray - Fenerbahçe
Salon: Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu
Tarih: 15 Kasım 2008 Cumartesi / Saat: 15.00
Hakemler: Rüştü Nuran, Turgut Işık
TV: D-Spor (Canlı)
Biletler: 10 ytl (Maçtan önce satışına başlanan biletlerin maç günü salonda da satışı sürecek. Kombine bilet uygulamasıyla, bu maçtan sonra oynanacak Galatasaray - Efes Pilsen maçında da biletler geçerli olacak)

Galatasaray
Lige Samsun Basketbol mağlubiyeti ile başlayan Galatasaray, 2. haftayı maç yapmadan bay olarak geçirdi. 3. haftada evinde Ceyhan Belediye'yi 70-54'le geçen ekibimiz, 4. haftada yine bir Adana temsilcisi Tarsus Belediyesi'ni deplasmanda 59-67 mağlup etti.

Galatasaray'da en skorer oyuncu 16.6 sayı ortalaması ile Seimone Augustus olurken, Yasemin Horasan 6.33 ribaund ortalaması ile oynadı. Işıl Alben 4.33 ile takımın asist lideri, Marina Kress de 0,67 ile takımın blok lideri oldular.

Fenerbahçe
Fenerbahçe lige 110-75'lik farklı Burhaniye Belediyesi galibiyeti ile başladı. 2. haftada yine evinde Botaş'la karşılaşan Fenerbahçe maçtan 87-67 galibiyetle ayrıldı. 3. haftada deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 77-82 mağlup eden Sarı-Lacivertliler, 4. haftada evindeki zorlu mücadelede Panküp Ted Kayseri Koleji'ni 78-74 mağlup etti. Fenerbahçe 4 maçta 4 galibiyetle 8 puanla ligde lider konumunda.

Matee Ajavon 18.25 sayı ortalaması ile Fenerbahçe'nin en skorer ismi olurken, Nevin Kristen 9.00 ribaund ortalaması ile takımının zirvesinde yer aldı. Esmeral Tunçluer 6.50 asistle takımın asist lideri, Tamara Kim Sutton-Brown da 1.33 blok ile takımın blok lideri oldular.

Galatasaray
Tuğba Palazoğlu
Vickie Johnson
Beril Binoğul
Yasemen Saylar
Sevda Esenler
Bahar Çağlar
Işıl Alben
Taj McWilliams Franklin
Korel Engin
Yasemin Horasan
Pelin Kücük
Marina Kress
Kübra Siyahdemir
Seimone Augustus
Esra Şencebe

Fenerbahçe
Matee B Ajavon
Tuğçe Murat
Melike Bakırcıoğlu
Nicole Kristen Powell
Tmara Kim Sutton-Brown
Yasemin Dalgalar
Burcu Erbaş
Nevriye Yılmaz
Nalan Ramazanoğlu
Esmeral Tunçluer
Gergena Branzona Erdenay
Nevin Kristen Nvlin
Birsel Vardarlı
Tuğçu İnöntepe
Duygu Fırat
Ceren Sarper
Emili Gomis

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin