28 Ağustos 2008 Perşembe

Mircea Lucescu


Mircea Lucescu: UEFA'da favorim

Dün akşam Dinamo Zagreb'e karşı Şampiyonlar Ligi'nde Shakhtar Donetsk'in başında sınav veren Mircea Lucescu'dan maçtan sonra Bükreş-G.Saray karşılaşması ile ilgili genel bir değerlendirmede bulunmasını istedik. Lucescu, Zagreb maçını 3-1 kazanarak Şampiyonlar Ligi'ne girmenin mutluluğu içinde sorularımıza içtenlikle cevap verdi

TURU ZORA SOKMUŞTU
Steaua Bükreş, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde çok ilerilere gitmeyi planlıyor. Nicolita'nın G.Saray'a gol attığını ve turu getiren isim olduğunu söylüyorsun. Nicolita'yı marke etmek zor. Steaua'nun turu geçmesine sevindiğim kadar G.Saray'a üzüldüm. Hem de ofsayttan gol yediklerini söylüyorsun. Galatasaray'a çok yazık olmuş. Ancak G.Saray turu ilk maçta zora sokmuştu. Bükreş'te maçı çevirmek zordur. Tahmin ettiğim gibi olmuş zaten!

KADROLARI MÜSAİT
G.Saray UEFA'da finale gidebilir mi?
-G.Saray iyi bir hava yakalarsa neden olmasın. Tabii burada şans da önemli. Ama daha önce UEFA ve Süper Kupa'yı kazanmayı başaran G.Saray bu başarıyı yine gerçekleştirebilir. Kadro kaliteleri buna çok müsait. Eğer iyi de form tutarlarsa UEFA Kupası'nda 2000'deki gibi yine tarihi zaferlere imza atarlar.

Hocam; Galatasaray'ın Milan Baros transferini nasıl değerlendiriyorsunuz?

BAROS, GÜİZA'DAN İYİ
-Baros çok yönlü bir forvet. Hagi nasıl G.Saray'a gelip, altın çağını yaşamışsa; Baros da en verimli günlerini G.Saray'da geçirebilir.

Sizce Güiza mı, Baros mu daha büyük transfer?
Güiza'nın başarısı Alex'e bağlı. Kariyer bakımından Baros, Güiza'nın çok önünde.

Kaynak:turkspor

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin