17 Ekim 2008 Cuma

Il Titolo Espana

Yarın oynanacak derbi öncesi iki takım başkanları dostluk mesajları veriyor.Calderon incedende lafı koymuyor değil skoru en az 2den başlatmış fazlasıda olur diyor.Real'de Guti ve orta saha oyuncusu Mahamadou Diarra sakatlıkları nedeniyle yok.Atletico Madrid'de, Arjantinli forvet oyuncusu Sergio Aguero'nun 2010 Dünya Kupası Güney Amerika elemeleri için Arjantin'de sakatlanması ve hala dönmemesi soru işareti.Atletico zaten yoğun bir hafta geçirdi UEFA'nın verdiği ceza sonrasından ertelenmesi Klubün ırkçı diye tabir edilmeside ayrı bir sorun.Luis Garcia 'Ceza çok ağır. Artık herkes, İspanyolların dünyadaki en kötü millet olduğunu düşünecek. Oturup düşünmek ve ülkenin imajını düzeltmekte yarar var''diye konuya mantıklı bir yaklaşımda bulunmuş.Maç sonucu konusunda çoğunluğun hem fikir olduğu Real'in maçı kolay alacağı ama Atletico'ya şans tanıyanların sayısıda azımsanmayacak kadar fazla.Benim kalbimden geçende Kral muhalifleri ama futbol işte 90dakika rakip kalede yayılır piknik yaparsın ortamın hiç tahmin etmediğin elemanı gider son saniyede çakar golü...Vesselam futbol kazansın diyelim iyi bir seyir dileyelim...

Diğer Haberler...

"Juventus’a gitmek istiyorum. Her ne kadar Şampiyonlar Ligi’nde oynayamayacak olsam da bu benim için büyük bir şans.Bu geri tepilmeyecek bir şans ve her hangi bir sebeple bu şansı kaçırmak istemiyorum. Bir ayda ya da en fazla bir buçuk ay içersinde benim Barça’daki durumum netlik kazanacak."
Barcelona ile Şampiyonlar Ligi mücadelesine çıkan Toure, tranfer olması durumunda Juve’nin Şampiyonlar Ligi’ndeki maçlarında forma giyemeyecek.

Toure’nin menajeri ile konuşan Juventus, oyuncuya yıllık 5 milyon avro önerdi. Bu Toure’nin Barcelona'nın aldığı ücretin neredeyse iki katı.


Barcelona'nın, sakatlığı nedeniyle 6 hafta sahalardan uzak kalan Belaruslu orta saha oyuncusu Aleksandr Hleb, Pazar günü Athletic Bilbao ile deplasmanda yapılacak maça çıkabilecek.

İzlandalı forvet oyuncusu Eidur Gudjohnsen'in ise milli takımdan sakat döndüğü ve bu maç ile Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Basel ile yapılacak deplasman maçında yer alamayacağı belirtildi.
Villarreal Kulübü'nden yapılan açıklamada, yıldız forvetin, Cumartesi günü Espanyol ile deplasmanda yapılacak maçta, sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceği belirtildi.

Bu maça, Nihat'ın yanı sıra orta saha oyuncuları Sebastian Eguren ve Ariel Ibagaza'nın da çıkamayacağı kaydedildi.

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin