18 Ekim 2008 Cumartesi

JuvenSusPus & FioTREntina


Sakatlıklardan yana başı dertte olan Juventus ligdeki kötü gidişine Napoli deplasmanında dur demek istiyordu.

Napoli ise bu sezon özellikle sahasında iyi sonuçlar alıyordu ve ev sahibi ekip Juve’den de çekinmiyordu.

İlk yarısı iki takımında kontrollü oyunuyla geçti. İlk 45 dakikada iki tarafta eşitliği bozamadı ve soyunma odasına 0-0’lık beraberlikle gidildi.

İkinci yarıda iki takımda risk alarak oynadı ve Juventus Amauri’nin golü ile 61’de 1-0 öne geçti. Ev sahibi Napoli bu gole cevap vermekte gecikmedi ve 64’te Hamsik ile skoru 1-1’e getirdi. 79’da Lavezzi’nin golü ile öne geçen Napoli kalan dakikalarda Juventus baskısına dayandı ve karşılaşmadan üç puanla ayrıldı.


Fiorentina takibi bırakmıyor: 3-0



Floransa'da Reggina, Fiorentina'nın konuğu olurken, gülen taraf 3-0'lık skorla evsahibi ekip oldu.

Misafir ekip kaleci Andrea Campagnolo'nun kırmızı kart görmesiyle 40. dakikadan itibaren mücadeleyi Mor Menekşeler karşısında bir kişi eksik tamamladı.

Campagnolo, Mario Sanatan'yı cezasahasında yere düşürmesinin ardından penaltıya sebep olup kırmızı kart görürken, Giampaolo Pazzini penaltı atışını gole çevirdi 1-0,

Gol krallığında lider durumdaki Gilardino, oyuna 72. dakikada dahil olurken, 3 dakika ardından farkı 2'ye çıkarttı ve 81. dakikada maçın skorunu belirleyen golü kaydetti.

Salı günü, Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'le karşılaşacak olan Fiorentina'da Gilardino dinlendirilmiş ve yerine Pazzini bu sezon ilk kez ilk 11'de yer bulmuştu.

Karşılaşmanın ardından konuşan Gilardino, gereksinim duydukları 3 puanı aldıklarını söylerken, attığı gollerde en büyük payın takım arkadaşları olduğunu belirtti.

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin