22 Ekim 2008 Çarşamba

Servet Çetin Milana ?


İtalyan devi Milan, Aslan´ın milli stoperi için kesenin ağzını açtı. Savunmaya takviye arayan Kırmızı-Siyahlılar, Servet için 10 milyon Euro´luk teklifle Galatasaray´ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

3 kez İstanbul’a geldiler
Maldini'nin Haziran ayında futbolu bırakacak olması ve savunmasındaki diğer isimler Nesta ile Kaladze’nin ilerlemiş yaşlarıyla birlikte sık sık sakatlanmaları, Milan’ı stoper arayışına itti. Serie A’da kötü günler geçiren İtalyan devinin, bu doğrultuda Galatasaray’ın milli futbolcusu Servet Çetin’i gözüne kestirdiği iddia edildi. Milan’ın Servet’i izlemek için İstanbul’a tam 3 kez izleme komitesi gönderdiği ve teknik direktör Ancelotti’ye olumlu yönde rapor verildiği öğrenildi.

Tek sıkıntı AB pasaportu
Almanya’dan yayın yapan internet sitesi 4-4-2.com’un haberine göre; Servet için hazırlanan raporda, ‘Hava toplarına hakim, 27 yaşında ve 2010’a kadar kontratı var. Tek olumsuz taraf, Avrupa Birliği vatandaşı olmaması’ ifadelerine yer verildi. Haberde, Milan’ın yıldız stoper için 10 milyon Euro civarında bir teklifle Galatasaray’ın kapısını çalmaya hazırlandığı da belirtildi. İtalyan kulüpleri bir transfer döneminde AB pasaportu olmayan sadece tek futbolcu alabiliyor.

Haberin Orjinali için...

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin