1 Ocak 2009 Perşembe

Gerrard İdmanda

Geçtiğimiz günlerde bir barda eğlenirken arkadaşlarıyla birlikte bar çalışanını döverek hastanelik eden ve geceyi karakolda geçiren Liverpool'un kaptanı Steven Gerrard'a teknik direktörü Rafael Benitez'den tam destek geldi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un İspanyol çalıştırıcısı Rafael Benitez, adı bir skandala karışan ve 23 Ocak'ta hakim karşısına çıkacak olan takım kaptanı Steven Gerrard'a sonuna kadar destek vereceklerini söyledi. Benitez, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Gerrard bizim kaptanımız ve en önemli oyuncumuzdur. Ancak daha da önemlisi onun çok iyi bir insan olduğunu biliyorum. Bu sabah onunla konuştum. İyi bir görüşme oldu. Gerrard, kulüp avukatlarımızla da konuştu. Gerrarda bana olayı anlattı ve bende ona gerek kulüp içinde gerek kulüp dışında sonuna kadar destek verdiğimizi söyledim" dedi.

28 yaşındaki Gerrard, Pazartesi gecesi Liverpool yakınlarındaki bir gece kulübüne giderek arkadaşlarıyla birlikte eğlenmiş ancak gecenin ilerleyen saatlerinde yaşanan bir tartışma sonucu bir bar görevlisini arkadaşlarıyla birlikte döverek hastanelik etmişti. Yaralı görevlinin başına 4 dikiş atılırken olayı araştıran dedektifler Gerrard ve 3 arkadaşını suçlu bulmuştu. Gerrard, 23 Ocak'ta olayla ilgili olarak mahkemeye çıkacak.

Merseyside polisi, dişleri kırılan ve alnında kesikler bulunan 34 yaşındaki disk jokeyin, hayati tehlikesinin bulunmadığını belirtmişti.

Dün de Liverpool Kulübü'nden bir yetkili, kulübün Gerrard'ın arkasında olduğunu belirtmiş, ''Steven, son 10 yıldır Liverpool'a fevkalade hizmetleri bulunmuş, başarılı bir futbolcumuzdur. Liverpool, ihtiyacı olan her türlü desteği kendisine sağlayacaktır'' açıklamasını yapmıştı.

Yasalara göre, Gerrard ve 2 arkadaşı bu suçtan dolayı azami 5 yıl hapis cezası alabilecek.


Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin