24 Eylül 2008 Çarşamba

Serie A Panaroma 24 Eylül 2008

Lazio yola devam ediyor.

Bu sezon Serie A'ya iyi bir başlangıç yapan Lazio evinde Fiorentina'yı 3-0 mağlup etti. Karşılaşma boyunca üstün bir futbol oynayan Lazio'nun golleri'ni 49'da Mauri, 55'te Pandev ve 59'da Siviglia attı. Mauri'nin kale dibinden röveşatayla attığı gol görülmeye değerdi.


Milan toparlandı

Serie A'ya çok kötü bir başlangıç yapan Milan, Lazio galibiyetinin ardından Reggina'yı da mağlup etti. 24. dakikada Borriello takımını 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. 59'da Corradi Reggina'ya beraberliği getirirken, 73. dakikada sahneye çıkan Pato takımına 3 puanı getiren isim oldu.



Inter liderliği kaptırmadı

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Inter, Mourinho yönetiminde liderliğini sürdürüyor. Evinde Lecce'yi ağırlayan Inter Julio Cruz'un 79. dakikada attığı golle rakibini mağlup etti.



Genoa devleri eziyor, Roma kayıplarda

Milan'ı mağlup etmeyi başaran Genoa, aynı başarıyı Roma karşısında da gösterdi. Geno 4. dakikda Sculli'nin attığı golle 1-0 öne geçti. 28'de De Rossi durumu eşitleyen golü attı. Ve karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 sona erdi. İkinci yarıda Genoa yine üstün olan taraftı. 62 ve 88. dakilarda Milito'nun attığı goller Genoa'ya 3 puanı getirdi. Bu karşılaşmadan sonra Roma basınında Spaletti'ye yönelik eleştiriler biraz daha yoğunlaşacak gibi görünüyor.


Gecenin sürprizi Catania. Juventus'dan deplasmanda 1 puan aldılar.


Serie A'da alınan diğer sonuçlar ise şöyle:

Atalanta - Cagliari: 1-0
Bologna - Udinese: 0-3
Chievo - Torino: 1-1
Napoli - Palermo: 2-1
Siena - Sampdoria: 0-0

2 yorum:

Semt Aşığı dedi ki...

Bu sene juve den bi,şey olmayacak galiba?

ultrasArtiglio dedi ki...

Milan ve İnter gibi sağlam kadroyla yarışacak olması dezavantaj ki takımdaki orta düzey problemler çözülebilmiş gözükmüyor.Uzun periyotta yapacak oldukları atılım onları ipi göğüsleyecek şansı vermeyebilir.

Blog Widget by LinkWithin