18 Aralık 2008 Perşembe

Muhtemel Rakipler

Just a GREAT MOVIE TERA HAPPY END
System FLORES mission impossible
Cardozo is very likely
I play with 3 advanced

Benfıca'sın dedık yersin parcalarsın dedik kendinde acayip gaza gelmiştin ama Futbol işte bundan güzel :)))

UEFA Kupası B Grubu'nda son maçlar bitti ve puan durumu şekillendi! Metalist'in Benfica'yı yenerek grubu lider bitirmesi sonucu temsilcimiz Galatasaray ikinci sırada yer aldı! İşte, 3. tur kura çekimine 2.'ler arasında girecek olan Aslan'ın karşısına çıkabilecek muhtemel rakipler!

UEFA Kupası B Grubu'nda son hafta öncesinde maçlarını tamamlayan ve grubunu 4 maçta topladığı 9 puanla bitiren temsilcimiz Galatasaray'ın, grubundaki son durum şekillendi.

İlk maçta Olympiakos'u İstanbul'da 1-0 yenen, Benfica deplasmanında 2-0'la galip gelen Galatasaray, 3. maçında Metalist Kaharkiv'e tek golle yenilmiş, 4. maçında ise Hertha Berlin'i devirmişti.

Kendisi gibi grutan çıkmayı son maçlar öncesinde garantileyen Metalist Kharkiv'in, Benfica deplasmanında alacağı sonucu merakla bekleyen Aslan, 7 puanlı rakibinin kazanamaması halinde grubunu lider olarak tamamlayacak ve Cuma günü çekilecek kura çekiminde gruplarını 3. sırada bitiren takımlarından biriyle eşleşecekti.

Metalist'in Portekiz'den alacağı bir galibiyette ise Aslan, 10 puana yükselecek olan rakibinin ardından ikinci sırada kalacak ve son 32 (3.tur) için yapılacak kura çekiminde Şampiyonlar Ligi'nden gelecek bir takımın rakibi olacaktı.

Metalist Kharkiv Portekiz'de rakibi Benfica'yı tek golle devirdi ve puanını 10 yaparak B Grubu'nu zirvede tamamladı.

Bu sonuçla grubu 9 puanla ikinci sırada tamamlayan Galatasaray ise Şampiyonlar Ligi'nde gelecek bir ekiple son 32 mücadelesi vermeye hak kazandı. UEFA Kupası 3. tur kuraları 19 Aralık Cuma günü TSİ 14.00'de İsviçre'nin Nyon kentinde çekilecek. Öte yandan son 16 kuraları da aynı gün belli olacak ve Galatasaray'ın turu geçmesi halinde hangi takımların arasındaki maçın tur atlayanıyla eşleşeceği de şekillenecek..

GALATASARAY'IN MUHTEMEL RAKİPLERİ
Bordeaux (Fransa)
Werder Bremen (Almanya)
Shakhtar Donetsk (Ukrayna)
Marsilya (Fransa)
Aab (Danimarka)
Fiorentina (İtalya)
Dinamo Kiev (Ukrayna)
Zenit St. Petersburg (Rusya)

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin