17 Aralık 2008 Çarşamba

Vucinic 2 - Bologna 0

İtalya Kupası Coppa Italia'da 5. tur mücadelesinde Roma Bologna'yı konuk etti. Yıllarca Çizme'de top koşturan Sinisa Mihajlovic'in çalıştırdığı rakibi karşısında zorlanan başkent ekibi, yaptığı "erotik" gol sevinçleri yüzünden başı dertte olan Karadağlı golcüsü Vucinic'le tur biletini kaptı.


AS Roma [2 - 0] Bologna
83' [1 - 0] M. Vucinic
86' [2 - 0] M. Vucinic

Stat: Olimpiyat

Hakem: Sig. Morganti

AS Roma: Arthur, Cassetti, Loria, Mexès, Panucci, De Rossi, Brighi, Cicinho, Baptista, Menez, Montella

Menajer: Luciano Spalletti

Bologna: Colombo, Bombardini, Britos, Castellini, Cesar, Amoroso, Rodriguez, Carrus, Lavecchia, Marazzina, Adailton

Menajer: Sinisa Mihajlovic

İtalya Kupası Coppa Italia'da 5. tur mücadelesinde ligde son yıllardaki başarılı dönemlerini mumla arayan Roma, Serie A'nın yeni ekibi Bologna'yı konuk etti.

Teknik direktör Luciano Spaletti'nin ideal 11'de forma şansı bulmakta zorlanan bir çok oyuncusuna şans verdiği mücadelenin ilk yarısı golsüz sona ererken yıllarca İtalya'da top koşturmuş eski savunma oyuncusu Sinisa Mihajlovic yönetimindeki Bologna'nın kilidini oyuna sonradan giren Mirko Vucinic çözdü.

71. dakikada oyuna Montella'nın yerine dahil olan ve yaşadığı "erotik" gol sevinçleriyle hakkında dava açılan Karadağlı golcü 83. ve 86. dakikalarda sahneye çıkarak attığı 2 golle takımına tur vizesini getiren isim oldu.

Bu galibiyetle Roma Coppa Italia'da son 8 takımın mücadele edeceği çeyrek finale yükselirken, Bologna ise "buraya kadar" dedi.

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin