17 Aralık 2008 Çarşamba

Vucinic demişken....


Vucinic’in son saniyelerde attığı golün sevinciyle taraftar önüne giderek forma yerine şortunu çıkartıp, seyirci önünde iç çamaşırlarıyla sevinç gösterisi yapması ve buna karşılık ceza almaması nedeniyle eski hakem aynı zamanda maç günü tribünde bulunan Flavio Tucci, oyuncunun bu uygun olmayan davranışı nedeniyle Roma Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.

Tucci, İtalya gibi önemli bir ülkede Serie A gibi marka bir ligde bu tur davranışların kabul edilemeyeceğini ifade ederken, İtalyan medyası, kulüpler ve politik düzeyde kimsenin bu uygunsuz şort çıkartma olayı için Vucinic'e tepki göstermemesine de çok şaşırdığını belirtti.

“Bence kesinlikle bir oyuncunun attığı golü bu şekilde şov yaparak seyirci önünde duygularını dile getirmemesi gerekir” diyen Tucci;
“Mac sonrası kulübü veya federasyondan ceza verilmesi yerine sessiz kalınması nedeniyle bu tur bir girişimde bulundum. Belki bu ülkede futbolda bazı şeyler değişir amacıyla yaptığım bu şikayeti Vucinic özür dilerse ancak o şekilde geri alırım. Aksi taktirde bir eski hakem olarak çok kararlıyım ve sonuna kadar gitmek istiyorum” diye konuştu.

Tucci, Vucinic’in olası bir özrü sonrasında, avukat ve diğer masrafların yardım amaçlı bir çocuk vakfına bağışlamak isteğini de belirtti.

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin