3 Temmuz 2008 Perşembe

Kewell Galatasaray'da

Galatasaray İngiltere'nin Liverpool kulübünde forma giyen 29 yaşındaki Avustralyalı orta saha oyuncusu Harry Kewell ile anlaşma sağladı.

Galatasaray Futbol Komitesi üyesi Haldun Üstünel GS TV'ye yaptığı açıklamada Liverpool'un ünlü yıldız futbolcusu Harry Kewell ile her konuda anlaştıklarını söyledi. Üstünel, Kewell ile birlikte yarın (Cuma) İstanbul'da olacaklarını belirtti.

Haldun Üstünel açıklamalarına şöyle devam etti: "Uzun süren emekler ve çalışmalar sonucunda çok önemli bir ismi Galatasaray'a kazandırma aşamasına geldik. Avrupa futbolunun çok önemli bir yıldızını çok yakında Galatasaray forması altında izleyeceğiz ve bu bizi çok heyecanlandırıyor. Kendisi ile her konuda anlaştık. O da bizimle bu heyecanı birlikte yaşıyor. Bize büyük güç katacağına inandığımız, emin olduğumuz Harry Kewell Galatasaray'a ve Türk futboluna hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi

GS TV spikerinin sorularına Haldun Üstünel şöyle yanıt verdi:

Bu transferin hikayesini anlatır mısınız?
Bizim için Galatasaray için hem tecrübesi hem kalitesi hem de Avrupa deneyimi ve kariyeri boyunca Premiere League gibi üst seviyede bir ligde oynaması tercih nedenimiz oldu. Yarın akşam saatlerinde Kewell ile birlikte İstanbul'da olacağız. Galatasaray camiasına hayırlı olmasını diliyorum.

İyi bir hücum hattı oluştu. Deneyimi olan Kewell ile birlikte Galatasaray'dan beklentiler arttı. Sizin düşünceniz nedir?
Bu transferle birlikte 2000 yılındaki başarıyı tekrarlayarak onun için, gerekli transferleri yapmak için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz.

Harold (Harry) Kewell

Doğum Tarihi: 22 Eylül 1978
Doğum Yeri: Sydney (Avustralya)
Boy: 1.80m
Pozisyon: Ofansif ortasaha ve kanatlar
Kariyeri:
1995-2003 Leeds United
2003-2008 FC Liverpool

KAYNAK: galatasaray.org

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin