2 Temmuz 2008 Çarşamba

Transfer Fiskosları


Önde gelen gazeteler kendi duyumları ve haberleriyle transfer gündemine yön veriyor.
İşte Avrupa'da konuşulanlar! Son transfer dedikoduları! Bazıları ise bitme aşamasına gelmiş gelişmeler...

B.Münih'in yıldızı Lukas Podolski takımdan ayrılma eşiğinde. Daum'un ekibi Köln Podolski ile anşama sağladı. Podolski eskit akımına dönmek istiyor.. (El Mundo Deportiva - Köln Express)

Everton teknik direktörü David Moyes'un gözü Real Zaragoza'nın Arjantinli yıldızı Pablo Aimar'da. Everton Aimar için 8.5 milyon avro ödeyebilir. (The Sun)

Inter Milan'ın Chelsea'li Frank Lampard için yaptığı 8.5 milyon avroluk teklif kabul edildi. Lampard tatilden dönünce bu transfer açıklanacak. (Daily Mirror)

Roma Roberto Mancini'yi Inter Milan'a satarsa Chievo'lu Victor Obinna'yı kadrosuna katmaya çalışacak. (Channel 4)

M.United Tottenham forveti Dimitar Berbatov'u transfer edemezse, alternatif olarak Kolombiyalı yetenekli isim Falcao'yu gündemine alacak, 18 milyon avroluk bir ücretle. (Daily Mirror)

Arsenal Togo'lu yıldızı Emmanuel Adebayor'u takımda tutmaya çalışıyor. Barça'nın 29 milyon avroluk teklifi reddedildi. (The Times)

Adebayor için Milan Arsenal'e reddemeyeceği bir teklif sundu, 42 milyon avro.
(The Sun)

Juventus Sevilla'da forma giyen ön libero Poulsen için düğmeye basmış durumda. (La Gazzetta Della Sport)

M.United'da Sir Alex Ferguson'un yardımcısı Querioz Portekiz Milli Takımı teknik direktörlüğüne çok yakın (AS)

Juventus Liverpool'un etkili orta saha oyuncusu Xabi Alonso için yaptığı teklifi 20 milyon avroya yükseltti. (Daily Mail)

Barcelona kadrosunda düşünmediği Eto'o için yeni bir formül düşünüyor. Ortaya atılan iddia Juventuslu Trezeguet ile Kamerunlu futbolcunun takası. (Marca)

Brezilyalı mega star Ronaldinho, Scolari'nin Chelsea'sinde oynamak istiyor; "Böyle bir olasılık oluşursa onunla tekrar çalışmak gerçekten güzel olur" (The Sun)

Aston Villa'nın gözü West Ham United'ın file bekçisi Robert Green'de. Aston Villa bu transfer için 7.5 milyon avroyu gözden çıkarmalı. (The Guardian)

Liverpool'un transfer listesine aldığı Tottenham'lı golcü Robbie Keane bırakılmıyor. 27 yaşındaki İrlandalı oyuncu White Hart Lane'de kalıyor. (Daily Telegraph)

Watford Leeds geri dörtlüsünde oynayan Ian Harte ile sözleşme imzalayacak.
(The Sun)

Bolton teknik direktörü Gary Megson Newcastle United'da sorunlar yaşayan orta saha oyuncusu Joey Barton'a kucak açacak. Bolton Barton'u kiralamak istiyor. (Daily Mail)

Blackburn Rovers'ın yeni menajeri Paul Ince, Wigan teknik direktörü Steve Bruce ile Rosenborg'lu defans oyuncusu Fredrik Stoor için karşı karşıya geldi. (Daily Star)

Liverpool Aston Villa'nın yıldızı Gareth Barry için inadını sürdürüyor. Kırmızıların teklifini son kez yükseltti ve rakam 20 milyon avro (The Sun)

Hertha Berlin'de forma giyen Hırvat defans oyuncusu Josep Simunic Fulham'ın göz hapsinde. (Daily Star)

Sunderland teknik direktörü Roy Keane kulüp tarihinin en pahalı futbolcusunu takıma kazandırmak üzere. Tottenham'da Darren Bent için 12 milyon avroluk bir teklif yapılacak. (Daily Mail)

Premier League'in yeni takımı Hull City Manchester City'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Geovanni'ye kanca takmış durumda (Daily Mirror)

Werder Bremen Portekiz U-21 takımında forma giyen Amaury Bischoff'u kadrosuna kattı. Arsenal'in elinden kaptı. (Daily Express)

Celtic orta sahasında görev yapan Evander Sno İspanya'ya gidiyor. Celtic oyuncuyu 2 milyon avro bonservis bedeliyle satacak. (Daily Star)

Celtic Roma'lı iki futbolcu Vitorino Antunes ve Matteo Brighi'yi transfer listesine aldı. (Daily Mail)

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin